dimarts, 23 de desembre del 2008

Alarma social - Com manipulen els periodistes de Telecinco, en aquest cas.

Els van enganxar "in fraganti" quan intentaven infiltrar-se en una xerrada antifeixista a Madrid.

Preparaven un reportatge que pretenia criminalitzar els moviments socials.

L'11 de desembre, en el marc de les protestes a Madrid de solidaritat pels successos de Grècia, on un jove va ser assassinat per un tret de la policia, Tele5 emet un reportatge amb una càmara oculta per criminalitzar els moviments socials.

En aquest reportatge apareixen imatges dels llocs on aquests periodistes es van infiltrar: l'11 de novembre a la manifestació de l'aniversari de Carles Palomino, en el CSO la Traba i en el CSO El Antídoto.

Però el reportatge emès va ser més curt del que havien previst. El material que no van poder emetre va ser gravat el 20 de novembre a Valladolid i el 21 de novembre al CSO 1924 de Madrid, on els van enxampar per sorpresa pel grup de seguretat durant una xerrada de record a Carlos i tots els antifeixistes assassinats per nazis en els darrers anys, emmarcada en les Jornades Antifeixistes '08.

Aquesta és la gravació que van fer els periodistes amb la càmara oculta.

1 comentari:

  1. Juasjuasjuas. Quin reportatge més dolent!! A part de no tenir ni puta idea de periodistes, les situacions que busquen són absurdes. A part, no sabia jo que els CSO's tinguessin servei de seguretat amb potestat per requisar. Molt patètic, dels pitjor que he vist mai. I no pel mal que fan aquesta mena de documentals, sinó per les pobres condicions amb les que treballen, que fins i tot el més torrat (i que deuen haver pillat pixant), els olora d'una hora lluny.

    L'única cosa que trec en clar és que la noia ha desaparegut per art de màgia. Déu haver triomfat amb el líder okupa i ha enviat a passeig al seu col.lega plasta.

    ResponElimina