divendres, 26 de desembre del 2008

Gotes de pluja...

Avui, per primera vegada des que hi vivim i per tercera des que tenim la casa, se'ns ha inundat tot el baix de casa nostra.

Resulta que el nostre jardí és una mica més baix que el carrer, la "cuneta" per on hauria de marxar l'aigua té el desaigüe tapat perquè a un veí il·luminat se li va parar el cap un dia i va tapar la bassa comuna, produint així el tapament del desaigüe de la nostra "cuneta". Així doncs, quan a Banyoles cauen al voltant dels cent litres d'aigua en un dia, la "cuneta" en qüestió s'omple d'aigua fins a vessar, però, enlloc de vessar cap al carrer que seria el més normal, vessa cap a dins del nostre jardí. Quan aquest ja en té prou, l'aigua comença a filtrar-se per entre les pedres de la paret de casa amb la mullena general a TOT el baix de la casa.

En condicions normals, que s'inundi el baix de la casa no hauria de tenir conseqüències greus, però, tenint en compte que les dues plantes superiors de la casa encara no són habitables, entre altres coses perquè no hi ha finestres que tanquin bé, això és una GRAN MURGA.


Ja ens tens a tots amb els peus xops, l'aigua que raja per la llar de foc i en Nâzgul que no sap ben bé on posar-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada