dimarts, 26 d’agost del 2008

S'acaba l'estiu

Un dels senyals més clars que s'acaba l'estiu és, per mi, la proximitat de la Diada. Si s'acosta la Diada, vol dir que, tot seguit, tocarà començar a pensar en la barraca i posar-s'hi. La Diada és la culminació de l'estiu. La darrera convocatòria estiuenca. Després de la Diada, als actes polítics cal anar-hi abrigat, encara que sigui només amb un jersei, que al vespre ja fa fresca.

Ahir vam anar a enganxar cartells de la Diada. És molt maco el cartell d'aquest any. Gran i maco. Els vam enganxar amb cola d'aquesta d'empaperar, feia temps que no ho havíem fet això d'enganxar cartells amb cola. La veritat és que darrerament està una mica difícil això d'enganxar cartells. Abans, no calia tenir gaires miraments. Qualsevol tanca d'obra, o qualsevol contenidor valien per empastifar-hi el cartell. Avui dia, això ja no pot ser. S'ha de vigilar, segons on l'enganxis et pot caure una multa que deixa distret el col·lectiu.


Això d'enganxar els cartells de la Diada, és un altre senyal que l'estiu s'acaba. De fet, passada la festa petita de Banyoles, ja podríem dir que l'estiu s'ha acabat. Ja ho diuen: Per la Mare de Déu d'agost, a les set és fosc! Els dies s'han escurçat notablement, a les nits ja fa més fresca...

I, finalment, un senyal més és la sortida de la programació de barraques. Sí, sí, barraques! Quan surt la programació, això està llest! ja ho tenim a sobre.


Menys mal que aquest any faré les vacances el mes de setembre i potser, si fa bo, em farà la sensació d'allargar una mica l'estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada