dissabte, 18 d’octubre del 2008

Barraques 2008

El dijous vam començar les barraques d'enguany. Va començar amb pluja. No va fer gaire res, just per treure una mica la pols.

Hi havia força gent, per ser dijous i malgrat el petit ruixat que havia fet al vespre. A la barraca de la Falç érem en Pere, en Jordi, en Xavi i jo. En Xavi va plegar aviat perquè ahir treballava. Després, vam quedar nosaltres tres.

En acabat del concert, va venir l'Àlex a "punxar" música ska de qualitat. En total, ens posàvem al llit a les cinc de la matinada.

I després del dijous... vé el divendres. Ahir ens tocava obrir la barraca. Com que va ploure força al vespre, no va començar a venir gent fins cap a les onze. Més tard, a les dotze, vam fer el canvi de torn. Van entrar l'Iko (el cuiner oficial de la barraca), en Leto i les "nenes", una colla de noies que cada any ens ajuden a la barraca. Són trempades i en tenen ganes, estaria bé que d'aquí en sortís una assemblea de joves de Banyoles i comarca.

Ja fora de la barraca, vam aprofitar per xerrar amb els nostres amics. La colla de la Taverna, primer; els amics d'en Jordi, després... típic de barraques; et trobes amb gent que no veus gairebé mai.

Considero que ahir va ser una nit agradable. També van venir alguns dels companys de Girona, dels incendiaris que cremen fotos. Quan ja feia una estona que volíem marxar, vam iniciar una petita discusió amb una noia i un noi que es portaven el beure de casa. Quina barra! vaig dir jo. A partir d'aquí, vam estar una bona estona xerrant, resulta que la noia és militant de moviments socials a Gràcia i el noi (això ja ho sabíem) és l'actor que fa de Quim a la sèrie de TV3 (la seva),  Ventdelplà. Després de tot, ahir vam fer dos nous amics. Vaig quedar amb la noia que ens trobarem colze a colze a les barricades.

Ens havíem compromès a portar en PJ abans de les dues i vam marxar del recinte a les tres, està prou bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada