diumenge, 16 de novembre de 2008

Tendresa

Ahir, per enèssima vegada, vaig mirar "La vida és bella". És una passada, aquesta pel·lícula m'entendreix al màxim. En acabar de veure-la, la única paraula que em ve a la ment és TENDRESA.

Com la fantasia pot fer que una persona, malgrat tot, pugui ser feliç. Això dóna una lliçó de com, moltes vegades, la manera d'agafar-se les coses pot fer que ho passem molt malament o bé que, simplement, ens fem un fart de riure.

Per mi, una de les millors escenes de la pel·lícula (bé, dues perquè la mateixa escena, o semblant, es repeteix) és quan els nazis s'emporten en Guido per interrogar-lo i ell deixa el petit Joshué a la botiga. Es posa a caminar, entre els dos nazis, fent-ne mofa, caminant com si fos un soldat. Boníssim!!

Recomano a tothom que miri o remiri aquesta pel·lícula. Va bé per recordar que encara podem somniar, i això és gratis. Una altra pel·lícula que és més o menys del mateix estil és "El tren de la vida", també és altament recomanable.

2 comentaris:

  1. El Tren de la Vida també és genial.
    I, ara que se'n parla, també està bé llegir el llibre El Nen del Pijama de Ratlles... que bo, que subtil, una canya!! No he vist la peli, però el llibre val la pena!

    ResponElimina
  2. No sé perquè, però jo he avorrit aquesta pel.lícula. Em va agradar el primer cop, però no la tornaria a veure, a la meva voluntat.

    ResponElimina