dimarts, 16 de setembre del 2008

Ara va de bo

Bé, almenys això sembla.

Avui he recollit la citació provinent de l'audiència nacional (tribunal d'excepció) que em cita a mi i "quinze más" a ser jutjats per injúries a la corona espanyola.

Fins avui sabíem que ja teníem fixada la data del judici pel dia 29 d'octubre, el dia de sant Narcís, patró de Girona. Com diu en Benet, ara ja no me'n puc escapar.

Així doncs, haurem de posar una espelma, o potser millor un gran ciri, a sant Narcís perquè ens protegeixi d'aquesta colla igual que ho va fer amb els francesos. Li demanaré al meu oncle (el tiu mossèn) que s'esmerci a pregar al sant patró perquè intercedeixi per nosaltres perquè, pel que es veu, només un ésser superior ens pot salvar d'aquest govern espanyol carregat de despropòsits i superprotector dels seus símbols.

En fi, el dia 28 farem un acte polític ben lluït i, després d'enfilar-nos a l'autocar, farem via cap a Podrit, capital dels espanyols.

Avui també, hem sabut de la notícia que la mateixa AN vol que el departament d'interior de la generalitat investigui els que van cremar fotos i banderes a Barcelona durant els actes de la Diada. Bé, sembla que la cosa no s'acaba.

Continuant en el camí cap a les llibertats, el Tribunal Suprem espanyol ha fet pública la il·legalització d'ANV.

Anem bé, fins que siguem  totes i tots il·legals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada