dimecres, 31 de desembre del 2008

Gotes de sang

Ja fa cinc dies que van començar els bombardejos a Gaza. Avui ja són més de 300 les víctimes mortals palestines, això sense parlar de les víctimes "no mortals", per dir-ho així.

Les imatges són esfereïdores. Els edificis, destruïts. Escenes de pànic i de dolor que se'm difuminen amb les llàgrimes de ràbia i impotència. Ràbia, de veure com persones innocents moren a mans de l'exèrcit d'Israel (estat terrorista) només per defensar el que és just. Impotència, de no poder-hi fer res, només sortir al carrer a solidaritzar-me amb el poble palestí i guardar tants minuts de silenci com facin falta.

Tal com van dir ahir a la concentració que es va fer a Girona, aquesta no és una qüestió de religió, no estem parlant de jueus i musulmans, estem parlant de persones, es tracta d'una qüestió d'humanitat.

Ahir, també, algú va cremar una bandera d'Israel, per mostrar el seu rebuig a un estat terrorista, presó del poble palestí, que mata infants innocents i gosa dir que el seu objectiu són els milicians de Hamas. Doncs jo m'afegeixo a aquesta condemna contundent: JO TAMBÉ CREMO LA BANDERA D'ISRAEL!!

ATUREM EL GENOCIDI,
BOICOT ALS PRODUCTES D'ISRAEL!!

LLIBERTAT PEL POBLE PALESTÍ!
الحرية لفلسطين

1 comentari:

  1. Israel, Rússia, EUA, Ecspanya...Terrocràcies encobertes en democrisme.

    ResponElimina