dimecres, 4 d’abril de 2012

Li diuen democràcia i no ho és...

Doncs això, ben cert és el càntic que acostumem a cantar festivament a les "manis": 

"Li diuen democràcia i no ho és, - i no ho és!-
Li diuen democràcia i no ho és, - i no ho és!-,
Ho diuen, i no ho és; ho diuen i no ho és, 
Li diuen democràcia i no ho és, - i no ho és!-"

Fa uns dies que estem intentant difondre la foto un noi (l'Angelo) que ha quedat cec d'un ull per un cop rebut amb una pilota de goma de ple a l'ull durant les movilitzacions del dia de Vaga General. 

La seva companya està buscant possibles testimonis per tal de poder fer la denúncia pertinent.El cas és que la fotografia està essent eliminada dels perfils del Facebook. Si goses penjar-la o compartir-la, et tanquen el perfil durant una estona (a tall d'avís, suposo) i, així que recuperes el teu usuari, la foto ha desaparegut misteriosament.

És per això que jo recomano difondre la foto, ara més encara, a diferents plataformes: Twitter, Tuenti, Blogger, Google, Dropbox, etc...

Així doncs, aquí va!Per cert, ara que hi sóc posada, aquesta foto també la vaig descarregar el dia de la vaga general, també estava essent eliminada dels perfils, perquè deu ser?


Com diu el company Oleguer Presas al seu article "Follia" al setmanari la Directa: "Contenidors cremats, destrosses al mobiliari urbà, aparadors trencats, gasos lacrimògens, llançament de pilotes de goma, ulls rebentats, melses destrossades, fractures d’ossos. Cops i més cops. “Aquests catalans són ben folls” diria aquell. Però quan un va més enllà de la bogeria i intenta trobar–ne les causes, s’adona que el context social té gran part de culpa en tot plegat."

...li diuen democràcia i no ho és, - i no ho és!-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada