dimarts, 4 de novembre de 2008

Fins a la victòria... sempre!

Finalment, després d'un any llarg de procés polític, podem dir que s'ha acabat. A hores d'ara, tothom sap que els setze gironins i gironines que vam cremar fotos del rei d'Espanya hem estat absolts.

Aquesta ha estat una campanya llarga. Ens n'han passat de tots colors, però sobretot he de dir que hem notat, des del principi, el dolç escalf de companys de lluita, de feina, de vida... de suport no ens n'ha faltat en cap moment. De vegades potser m'he notat defallir, però sempre hi havia algú que, immediatament, m'agafava la mà i m'empenyia a continuar avançant.

Des d'aquí vull agrair a tothom el suport que ens han donat. Vull agrair, també, la feina feta a en Benet, sense la seva ajuda a dia d'avui potser ens haurien condemnat a pagar una multa de 3600€ cadascun.

Aquesta és una victòria de tots i totes. 

5 comentaris:

 1. Felicitats companya, de tot cor.
  Es difícl de describir lo que sentimos los y las alli presentes cuando salistéis de la AN, y los abrazos, y las lágrimas, y las llamadas, y los gritos, y el "independencia" en el "triangulo del mal" de Madrid.

  Estem amb vosaltres. Una forta abraçada i fins la victoria sempre!

  ResponElimina
 2. eiva!

  Què tal senyora portaveu? jejeje! Contenta? jejeje! Vinc de Tona! Ha anat molt bé!

  Ens veurem dijous, eh!

  ResponElimina
 3. Va, que la seriositat i el rigor sempre troben recompensa en la lluita. Moltes felicitats a totes altra vegada! La lluita és l'únic camí!

  pau

  ResponElimina
 4. Els catalans cremem la monarquia!!

  Un altre episodi més en la lluita. Gràcies

  ResponElimina